Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, marine, tarifi

Levrek Marine Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Marine Tarifi



Levrek Marine Tarifi

Malzeme:
1 kg levrek
1 çay kaşığı acı hardal
1 tatlı kaşığı hardal
1 su bardağı elma sirkesi
1 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
yarım yeşil elma
Tuz, karabiber

Levreğin filetosunu çıkartın Derisini dikkatlice alın Bol suda temizlenene kadar yıkayın Levreğin yaka kısmındaki kılçıkları da dikkatlice temizlendikten sonra, ince şeritler halinde dilimleyin Elma sirkesini derin fakat tabanı düz bir kaba alın Elmaları ince ince doğrayın ve sirkeye ilave edin Hardalları da ekleyip karıştırın Dilim levrekleri kabın içine alın Zedelemeden sosla harmanlayın Levrekleri üst üste gelmeyecek şekilde kaba yerleştirin Üzerini streç filmle sarın Buzdolabında en az 18 saat marine ettikten sonra soğuk olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.