![]() |
Milas Kebabı Tarifi ( Muğla ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milas Kebabı Tarifi ( Muğla )Milas Kebabı Tarifi ( Muğla ) Malzemeler: 200 gram füme et veya dana dil 200 gram çemensiz pastırma 1 adet kuzu böbreği (yüreği ve karaciğerinden oluşan karışım) 1 demet maydanoz 2 adet limonun suyu 1 bardak zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kekik 4 adet dolmalık biber Yeteri kadar tuz karabiber Soğan domates Hazırlanışı: Böbreğin, yüreğin ve karaciğerin yağlı, sinirli bölümlerini ayıklayın, kuşbaşı doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|