![]() |
Hindi Fleuron Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi Fleuron TarifiHindi Fleuron Tarifi İçindekiler: 5 adet Banvit Hindi Bonfile 150 gr kabak (ince jülyen kesilmiş) 150 gr ıspanak (ince jülyen kesilmiş) 1 adet orta boy havuç (ince jülyen kesilmiş) 2 çorba kaşığı tereyağı 150 gr mantar (ince doğranmış) 150 gr kaşar peyniri (rendelenmiş) 200 ml krema 1 tatlı kaşığı köri 2 adet yumurta (çırpılmış) 150 gr susam Sıvı yağ (kızartmak için) 5 adet marul yaprağı Etleri iki streç arasında hafifçe dövün ![]() Kabak, ıspanak ve havucu, ayrı ayrı bol kaynar suya atın, 2-3 dak ![]() ![]() Tereyağının yarısını ısıtıp mantarları ilave edin, karıştırarak 5 dak ![]() ![]() Kabak, ıspanak, etli kırmızı biber, mantar ve kaşar peynirini harmanlayın ![]() Kalan yağı ısıtın domates, sarmısak ve salçayı ilave edip karıştırarak 2-3 dak ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri düz bir zemine yayın, ortalarına sebzeleri paylaştırıp rulo şeklinde sarın ![]() ![]() ![]() Krema ve köriyi hafif koyulaşıncaya kadar çırpıp tabaklara paylaştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|