![]() |
Bandırma Piliç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bandırma Piliç TarifiBandırma Piliç Tarifi Malzemeler: 1 adet tavuk 4 adet yufka 150 gr ![]() 100 gr ![]() Tuz Karabiber Yapılışı: Tavuk, suda tuz ve karabiber ile haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bandırma Piliç Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bandırma Piliç Tarifi4 adet ev yufkası 2 adet tavuk göğsü 1 kase tavuk suyu 1 çay bardağı ceviz Tavuk etini haşlayıp suyunu ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|