Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
butları, fümeli, hindi, tarifi, tavuk

Hindi Fümeli Tavuk Butları Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindi Fümeli Tavuk Butları Tarifi



Hindi Fümeli Tavuk Butları Tarifi

Malzemeler

6 adet tavuk budu

12 dilim hindi füme

2 çorba kaşığı tereyağı

5-6 dal maydanoz

2 diş dövülmüş sarmısak

Tuz, karabiber

Sebze garnitürü için:

250 gram brokoli

3 adet patates

3 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz, karabiber, pulbiber

Yapılışı

Tereyağını oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamasını sağlayın Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve dövülmüş sarmısak ekleyin Karışımı tavuk butlarının üzerine ve deri altlarına sürün Her tavuk buduna iki hindi füme dilimi sarın ve mutfak ipiyle bağlayın Tavukları fırın tepsisine alıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin Diğer taraftan patatesleri dilimleyin Brokoliyi çiçeklerine ayırın Daha sonra sebzeleri bir fırın tepsisine alın Üzerine zeytinyağı gezdirin Tuz ve baharat serpin Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirip tavukla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.