Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
anlatımı, incelikleri, kebap, yapımının

Kebap Yapımının İncelikleri Anlatımı

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kebap Yapımının İncelikleri Anlatımı



Kebap Yapımının incelikleri

Kebap yaparken dikkat edilecek birkaç nokta var Kebabın lezzeti, önce etin seçimi ve terbiye edilişi ile başlar Terbiye etmek için eti akşamdan soğan ve limon suyu karışımında bekletmeyi unutmayın Damak zevkinize göre, soğan ve limon suyu dışında salça, zeytinyağı, kırmızı biber, karabiber, dövülmüş sarmısak, çeşitli baharat karışımıyla da terbiye yapabilirsiniz Aman unutmayın Eti ateşin üzerine koymadan önce oda hararetine getirin Buzdolabından çıkar çıkmaz sakın kullanmayın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.