Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestirmeli, söğüş, tarifi

Kestirmeli Söğüş Et Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestirmeli Söğüş Et Tarifi



Kestirmeli Söğüş Et Tarifi

MALZEMESİ 6 kişilik
3 tane yumurta
4 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sirke
1/4 limonun suyu
3 diş sarmısak (dövülmüş)
1/2 bardak su
3 tane kuzu incik
tereyağı (hafif ateşte erimiş)
karabiber

HAZIRLANIŞI
Yumurtaları bir tencereye kırıp iyice çırpın Unu, sirkeyi, limon suyunu ve sarımsağı ilave edip su ile birlikte çırpın Çok hafif ateşte mayonez kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin Servis tabağına boşaltıp, doğranmış söğüş et üzerine yerleştirin Bol karabiber serpip, kızgın tereyağı ile servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.