Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebap, püreli, tarifi, tavuk

Püreli Kebap (Tavuk) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Püreli Kebap (Tavuk) Tarifi



PÜRELİ KEBAP (TAVUK) TARİFİ

Malzemeler:

2 adet tavuk bonfile
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı bezelye
1'er adet soğan, domates ve sivri biber
2 adet havuç
1 tatlı kaşığı salça
4 adet patates
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber

Yapılışı:

Tavuk bonfileleri kuşbaşı doğrayıp, sıvıyağda kavurun Piyazlık doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin Küçük doğranmış havuç, domates ve biberi salça ile birlikte tavuk etine ekleyin ve karıştırın Ardından bezelyeyi ekleyip, tuz ve karabiber serpin Tencerenin kapağını kapatıp, 10 dakika pişirin Diğer taraftan patatesleri haşlayıp soyun ve ezerek püre haline getirin Hafif ateşte, süt ve tereyağı ekleyip karıştırın Tuz ve karabiber ilave ettiğiniz püreyi servis tabağına alın Üzerine tavuk etini koyarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.