![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiBüryan Kebabı Tarifi Bitlis Valiliği Büryan, Bitlislilerin “hevur” dedikleri tekeden yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Rivayet edilir ki, IV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiKulağa hoş geliyor :) teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiAlıntı: ^^ßy_ßoody^^ Nickli Üyeden Alıntı Kulağa hoş geliyor :) teşekkürler ![]() ![]() Kulağa değil önemli olan mideye hoş gelmesi Ama çok güzel olur çok severim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiEtli Büryan Tarifi, Malzemeleri Ve Yapılışı ![]() MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 400 gr kuşbaşı (kırmızı et) 3 adet soğan 3 adet domates yarım çay bardağı sıvıyağ tuz karabiber 3,5 su bardağı su HAZIRLANIŞI İlk olarak pirinç iyice yıkandıktan sonra,ılık suyla ıslatın ![]() ![]() domatesleri ilave ederek etle birlikte kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı Tarifiİitraz ediyom büryan kebebının aslı tandırda olur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiBakkkk hemde resimli tarif yaptım ) birde itiraz ediyon |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı Tarifiellerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiKeşke öyle bir imkan olsa, memnuniyetle ama çok uzak ya yanılmıyorsam 1465 km falan galiba izmir - Trabzon |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı Tarifiyok yaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiBen Trabzonda oturuyon biliyordum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı Tarifiya büryan kebabı konyanın yemeğidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büryan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büryan Kebabı TarifiBir Bitlisli olarak itiraz ediyorum büryan kebabı tarifi şöyledir: Büryan, Bitlislilerin “hevur” dedikleri tekeden yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|