Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arpacık, biber, kılıç, soğanlı, tarifi, turşulu, yahni

Biber Turşulu Ve Arpacık Soğanlı Kılıç Yahni Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biber Turşulu Ve Arpacık Soğanlı Kılıç Yahni Tarifi



Biber Turşulu Ve Arpacık Soğanlı Kılıç Yahni Tarifi

600 g kılıç balığı
50 g biber turşusu
50 g arpacık soğanı
1 defneyaprağı
50 g kalamata zeytin
çeyrek demet maydanoz
tuz
karabiber
1 su bardağı balık suyu
10 çeri domates
yarım fincan zeytinyağı

Kılıç balıklarını bir santimetre kalınlığında halkalar halinde kesin Tuz ve biber atalım Zeytinyağında arpacık soğanı iki-üç dakikasoteleyin Biber turşusu, çekirdeği alınmış kalamata zeytin ve ikiye kesilmiş çeri domatesleri katarak sotelemeye iki-üç dakika daha devam edin
Balık suyuna defne yaprağı koyarak pişirin Balıkları ve maydanoz yapraklarını ilave edip, kapağı kapalı olarak beş dakika pişirin Sıcak servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.