Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dil, panesi, tarifi

Dil Panesi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dil Panesi Tarifi



Dil Panesi

Malzemeler:

<>1 Sığır dili

<>1 bardak Galeta unu

<>1 Yumurta

<>1 çay bardağı Süt

<>kızartmak için sıvı yağ

<>Tuz

Yapılışı:

Dili güzelce sıcak suyla temizledikten sonra ince dilimler halinde kesin Bir tencereye veya kısa sürede pişmesini isterseniz düdüklü tencereye dilimlenmiş dilleri yerleştirin Üzerine bir miktarda su koyun ve pişmeye bırakın Diller yumuşayınca ocaktan alın

Soğuduktan sonra dillerin kabuklarını çıkarın Bir kapta 1 yumurtayı çırpın, içine sütü katın Bir miktarda tuz ekleyin

Ayrı bir kaba galeta ununu koyun Dilimleri önce sütyumurtaya sonrada galeta ununa bulayın

Kızgın yağda her iki tarafını kızartınSıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.