Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mantarlı, tarifi, tava

Mantarlı Et Tava Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Et Tava Tarifi



Mantarlı Et Tava Tarifi

Yarım kg yağsız kuşbaşı dana eti
15-20 adet kültür mantarı
1 adet kuru soğan
2 adet biber
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
5 çorba kaşığı sıvıyağ
Rende kaşar

Et, ince kıyılmış soğan ve yağ tavaya atılır Orta ateşte sulanmaya başlayınca ince doğranmış biber ve mantar atılır Biber sararmaya başlayınca salça, tuz katılır Pişen malzeme dört adet toprak kaba konur Üstlerine kaşar serpilir 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.