![]() |
Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep )Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep ) Malzemeler 4 orta boy patlıcan (çekirdeksiz) 200 gr ![]() 2 orta boy domates 2-3 sivri biber 4-5 diş sarımsak 3 çorba kaşığı sıvı yağ (kıyma için) 250 gr ![]() tuz karabiber kırmızıbiber 3 çorba kaşığı sıvı yağ (patlıcanlar için) Patlıcanları çatalla 4-5 yerinden delerek ocak ateşinde arkalı i önlü közleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep )1/2 kg ![]() 3 çorba kaşığı margarin 2 su bardağı süzme yoğurt 4 diş sarmısak 400 gr ![]() 2 adet biber 1 adet domates Tuz Patlıcanları közleyip kabuklarını soyun ve çatalla ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep ) |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep )4-5 adet közlenmiş patlıcan 200-250 gr yağsız kıyma 2-3 adet kuru soğan 3-4 adet domates 3-4 adet sivri biber Bir miktar sıvıyağ Biraz tuz, karabiber 1 miktar pulbiber Sarımsaklı yoğurt Közlenen patlıcanlar bir kaba alınıp ezilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep ) |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Nazik Kebabı Tarifi ( Gaziantep )200 gr kıyma 3 adet patlıcan 100 gr tereyağı 1 kase yoğurt 2-3 diş sarımsak Patlicanlari firinda közlüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|