![]() |
Piliç Sote Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Sote TarifiPiliç Sote Tarifi 1 büyük piliç (4 parçaya bölünmüş) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 90 gr (6 çorba kaşığı) tereyağı 1 çorba kaşığı rafine yağ 1/4 su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı maydanoz (kıyılmış) Tuz ve biberi piliç parçalarının üstüne serpiniz ![]() ![]() ![]() Ateşi kısıp, tavanın üstünü kapatarak, piliçleri 10 dakika ağır ateşte pişiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi biraz açıp, tavuk suyunu katarak iyice karıştırdıktan sonra, maydanozu ekleyiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|