Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
piliçli, tarifi, tirit

Piliçli Tirit Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliçli Tirit Tarifi



Piliçli Tirit Tarifi

2 adet piliç

2 kaşık tereyağı

1 kaşık un

1 ekmek

Bir tencere içerisine temizlenmiş piliçleri ve üzerine çıkana kadar su ve tuz koyarak, piliçler yumuşayıncaya kadar pişiriniz Pişen piliçleri parçalara bölünüz Başka bir tencere içerisinde tereyağı ile ateş üzerinde hafifçe kızartınız Sonra yarım kepçe piliç suyu ile ıslatıp, bir tarafa bırakınız Diğer tarafta bir küçük tepsi içerisinde, ekmeği kuşbaşı şeklinde diziniz Elde ettiğiniz piliç suyunu hepsinin üzerine gezdiriniz Ekmekler piliç suyunu içince, diğer hazırladığınız etleri, üzerine örtünüz Biraz karabiber ekip, servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.