![]() |
Limonlu Ve Tereyağlı Kalkan Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu Ve Tereyağlı Kalkan TarifiLimonlu ve Tereyağlı Kalkan Tarifi 4 kalkan dilimi 1 yumurta (2 çorba kaşığı süt ile hafif çırpılmış) 60 gr (2/3 su bardağı) bayat ekmek içi 60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağı Limon ve soğanlı tereyağı: 60 gr (4 çorba kaşığı) limonlu tereyağı 1 çorba kaşığı taze soğan (çok ince kıyılmış) Önce limon ve soğanlı tereyağ sosunu hazırlayınız ![]() ![]() ![]() Bir tabağa sütlü yumurta karışımını, bir başka tabağa da ufalanmış ekmek içini koyunuz ![]() ![]() ![]() Büyük bir tavada, yağı, orta ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Limonlu ve tereyağlı kalkan yeşil salata ve ıspanak püresi ile servis edilebilen lezzetli bir balık yemeğidir ![]() |
![]() |
![]() |
|