Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurmasi, kurban

Kurban Kavurmasi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kurban Kavurmasi



2 kg dana eti
250 gr iç yağ

HAZIRLANIŞI:
Etler kuşbaşı büyüklüğünde doğranırTencereye alınıp
suyunu salıp çekene kadar pişirilirDiğer taraftan içyağ tencereye
alınırYağ önce erir daha sonra kızarır Yağın kıkırdaklarını
ayırıp eriyen kısmı et pişince üzerine dökülür Beraber 10 dakika daha
pişirilir Tuzu eklenir Dolapta saklanacak kaba boşaltılır Soğuduktan
sonra buzdolabına kaldırılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.