![]() |
Parmak Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parmak Kebabı TarifiParmak Kebabı Tarifi Malzemeler 700 gram dana kuşbaşı 100 gram biber 150 gram soğan 150 gram domates 250 gram patates 100 gram salça 150 gram havuç 75 gram tereyağı kırmızı biber et suyu tuz kimyon karabiber Yapılışı Birinci tarif: Eti, patatesi, biberi, domatesi ve havucu parmak şeklinde doğrayın, soğanı pirinç tanesi iriliğinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci tarif: eti yukarıda anlatıldığı şekilde pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Parmak Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parmak Kebabı TarifiParmak Kebabı Tarifi ( Hakkari ) Malzeme 1/2 patlıcan 1/2 kg yeşil biber 1/2 kuşbaşı et pul biber karabiber salça tuz kızartmak için sıvı yağ Yapılışı: Biberler ve patlıcanlar parmak şeklinde kesilip yağda hafif kızartılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|