Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelye, kaplı, rosto, tarifi

Bezelye Kaplı Rosto Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelye Kaplı Rosto Tarifi



Bezelye Kaplı Rosto Tarifi

300 gr rostoluk et
1 su bardağı bezelye
1/2 çay bardağı zeytinyağı
2 dilim bayat ekmek içi
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber

Bezelyeleri bir tepsiye yayıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika kuru olarak pişirin Üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyerek robottan geçirin Eti, tuz ve karabiberle tatlandırın ve tereyağında kızartın Daha sonra bir fırın tepsisine alın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.