Bezelye Kaplı Rosto Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bezelye Kaplı Rosto TarifiBezelye Kaplı Rosto Tarifi 300 gr rostoluk et 1 su bardağı bezelye 1/2 çay bardağı zeytinyağı 2 dilim bayat ekmek içi 1 çorba kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Bezelyeleri bir tepsiye yayıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika kuru olarak pişirin Üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyerek robottan geçirin Eti, tuz ve karabiberle tatlandırın ve tereyağında kızartın Daha sonra bir fırın tepsisine alın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin |
|