Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, otlu, susamlı, tarifi

Otlu Susamlı Levrek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Otlu Susamlı Levrek Tarifi



Otlu Susamlı Levrek Tarifi

1 demet pazı veya ıspanak
Yarım kuru soğan
1 orta boy levrek
50 gr tereyağı
50 gr kaşar peyniri
50 gr susam
tuz
karabiber
1 yumurta
Ayçiçek yağı
zeytinyağı yağı

Levreği temizleyip dörde bölün Pazı ya da ıspanağı yıkayıp ufak doğrayın Bir tavada zeytinyağı ile ufak doğranmış soğanları kavurun Sebzeleri ilave edip soteleyin Fırın kabına alın
Levrekleri şerit şeklinde doğrayın Önce un, yumurta sonra susama batırın Bir tavada ayçiçeği yağında kızartın Güveçteki yemeğin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin Tekrar fırına alıp üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin Pane levrekleri yemeğin üzerine alıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.