Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulyeli, güveci, tarifi, tavuk

Fasulyeli Tavuk Güveci Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulyeli Tavuk Güveci Tarifi



Fasulyeli Tavuk Güveci Tarifi

750 gr taze fasulye
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet büyük boy domates
2 adet orta boy soğan
4 adet kemiksiz tavuk budu
2 su bardağı su
Tuz

Fasulyeyi yıkayıp temizleyin Ocağa dayanıklı bir güveç kabını tereyağının yarısı ile yağlayıp içine fasulyeyi yerleştirin Üzerine küp doğranmış domates ve dörde bölünmüş soğanı ekleyin Güvecin kapağını kapatıp ocakta 20 dakika pişirin Kalan tereyağını tavaya alıp tavuk butlarını 2-3 dakika kızartın Butları güvecin tam ortasına yerleştirin Tavukları kızarttığınız tavaya suyu koyup 1-2 taşım kaynatın ve güvece ekleyin Tuzunu ayarlayıp 1 saat 10 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.