![]() |
Portakallı Kuzu Kol Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Kuzu Kol TarifiPORTAKALLI KUZU KOL Malzemesi 4 yemek kaşığı Tamek Salçacık 2 adet kırmızı soğan 1 adet kereviz 2 adet portakal 1 adet kuzu kol (temizlenmiş) 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 adet karanfil 3 adet defne yaprağı 30 gr ![]() Tuz Karabiber Soğanları soyup, ikiye bölüp piyazlık doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eti tuzlayıp, karabiberleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirme süresinin sonunda eti fırından çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|