Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bohçada, ciğerli, dana, tarifi

Dana Ciğerli Bohçada Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dana Ciğerli Bohçada Tarifi



Dana Ciğerli Bohçada Tarifi

1 yemek kaşığı zeytinyağı

4 adet arpacık soğan

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

4 dilim dana ciğeri

Eti 3cmli parçalara bölün Sonra bir tencerede kıyılmış soğanları zeytinyağında 3 dakika kısık ateşte çevirin Tencereye kimyon ve hardal tohumlarını koyun ve 2 dakika karıştırın Sonra etleri ekleyin Hafifçe tuzlayın Üzerlerine köri serpin ve karıştırın ¼ su bardağı sıcak su ile ıslatın, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 1 saat pişirin Pişirme işleminin 35 Dakikasında önceden yıkanmış ve soyulmadan parça parça kesilmiş patlıcanı, zar şeklinde kesilmiş dolmalık biberi ilave edin Pişirme işleminin sonunda tadına bakın ve gerekiyorsa tuz ekleyin Servisten önce üzerine biraz zeytinyağı gezdirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.