Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, incik, soslu, tarifi

Soslu İncik Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu İncik Haşlama Tarifi



Soslu İncik Haşlama Tarifi

1 kg kuzu incik
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 adet çarliston biber
1 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
3 su bardağı su
1 çay bardağı zeytinyağı

Havuç, biber, soğan, sarımsak iri doğranır 2 çorba kaşığı yağda yumuşayana kadar çevrilir Üzerine salça, tuz ve su eklenir Bu karışım süzgeçten geçirilir ve bir kenara bırakılır Diğer yanda kalan yağla incikler renk alacak kadar kızartılır ve bir tencereye konur Üzerine az önce süzülen sos eklenir Kapak kapatılır ve 1,5 saat kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.