![]() |
Tavuk Ciğeri Sote Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Ciğeri Sote TarifiTavuk Ciğeri Sote Malzeme 250 gram tavuk ciğeri, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 6 sap taze soğan, 3 diş sarmısak, 2 orta boy domates, 3 sivri biber, 150 gram kültür mantarı, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kekik, yarım çay kaşığı pul biber, 1/3 demet maydanoz, tuz ![]() Yapılışı Tavuk ciğerlerini 3-4 santim büyüklüğünde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tavuk Ciğeri Sote Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Ciğeri Sote TarifiTavuk Ciğeri Sote Kullanılacak malzeme: 250 gram tavuk ciğeri ve katısı 4 çorba kaşığı çiçekyağı ya da margarin 250 gr ![]() Salçası: 2 çorba kaşığı tereyağı ya da margarin 1 küçük soğan 2 orta boy domates 1 kahve kaşığı toz şeker Tuz, karabiber katısını aşağı yukarı üçer santim en ve boyunda parçalara doğradıktan sonra bunları, içinde az kızdırılmış 4silme çorba kaşığı çiçekyağı ya da margarin olan tavaya atarak, arada bir karıştırarak 10 dakika kadar sote etmeli ve delikli kepçe ile tabağa almalıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|