Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
karahi, lamb, sote, tarifi

Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi



Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi

Malzemeler

Yarım kg kemiksiz kuzu eti
2 adet kıyılmış sarmısak

2 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
4 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım tatlı kaşığı karabiber
4-5 adet doğranmış domates

3-4 adet kıyılmış sivri biber

1 tatlı kaşığı pulbiber

Lamb Karahi (Et Sote) Yapılışı

ET, sarmısak, ve zencefili derin bir tencereye alın Et suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin Sıcak su ilave edip etler yumuşayana dek pişirmeye devam edin Tuz, sıvıyağ, karabiber, domates, sivri biber ve pulbiberi ekleyin Kısık ateşte 15 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.