Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kremalı, rosto, tarifi

Kremalı Rosto Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Rosto Tarifi



Kremalı rosto tarifi

MALZEMESİ
4-6 kişilik
1 kilo sığır eti
1 paket hazır kuşkonmaz veya kereviz çorbası (toz halinde)
tuz
karabiber

YAPILIŞI:
1) Oval bir fırın tepsisini alüminyum kağıtla, kenarlarından bolca dışarı çıkacak şekilde kaplayın Ortasına eti koyup, kuşkonmaz veya kereviz çorbasının yarısıyla kaplayın Etrafına da tozun kalanını dökün 3 çorba-kaşığı su ilave edip biraz tuz ve karabiber atın
2) Alüminyum folyoyu kapatın ve önceden ısıttığınız 150 derecelik fırına verip 1,5 saat pişmesini sağlayın Sonra kağıtı açın Suyu fazlaysa yaklaşık 20 dakika daha fırında bırakıp çektirin
3) Rostoyu dilimleyin ve önceden ısıttığınız servis tabağına döşeyin Sosunun birazını etin üzerine boşaltın, kalanını sos tabağına ayırıp servisini yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.