![]() |
Kremalı Ve Bademli Sote Piliç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Ve Bademli Sote Piliç TarifiKremalı ve bademli sote piliç tarifi MALZEMESİ 4 kişilik 1,250 gramlık bir piliç 2 yumurta 4/5 su bardağı krema 2 çorbakaşığı kavrulmuş tuzlu badem bir demet maydanoz 1 havuç 1 soğan 1 defne yaprağı tuz karabiber YAPILIŞI: 1) Pilici tütsüleyin, temizleyip yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Şimdi sosu hazırlamalısınız: Bir tencereye yumurta sarılarını koyun, tuzlayın, biberleyin ve bir 1 dakika süreyle çırpın ![]() ![]() ![]() 3) Hazırladığınız sosu tavuklar üzerine dökün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|