Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bamyalı, budu, pilç, tarifi

Bamyalı Pilç Budu Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bamyalı Pilç Budu Tarifi



Bamyalı Pilç Budu Tarifi

MALZEMELER
8 parça piliç budu
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet kuru soğan
4 adet orta boy domates
1 bardak tavuk suyu
1 kutu bamya konservesi veya 500 gr taze bamya
4 çorba kaşığı limon suyu
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

PİLİÇLERİ SOTELEMEK İÇİN
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz

Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın Tereyağını eriterek soğanları pembeleştirin Domatesleri küp şeklinde doğradıktan sonra, soğanlara ilave ederek 5 dakika daha hepsini soteleyin
Hazırladığınız karışıma bamya ve tavuk suyunu ilave ederek tuz, limon suyu, karabiber ile lezzetlendirin
Bir başka kapta tereyağını eriterek piliçleri ters düz ederek kızartın Piliçleri bamyalı karışıma ilave ederek kısık ateşte 30 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.