![]() |
Sag Gosht Tarifi ( Pakistan ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sag Gosht Tarifi ( Pakistan )Sag Gosht Tarifi ( Pakistan ) Ispanaklı Dana 1 kg ![]() 1/2 kg ![]() 300 gr ![]() 2 baş soğan 1 diş sarmısak 1/2 tatlı kaşığı toz zencefil 1/2 tatlı kaşığı hint safranı 1 tutam toz acı kırmızı biber 1 çorba kaşığı toz kişniş 25 gr ![]() 1 çorba kaşığı sıvıyağ Karabiber tuz Soğanları temizleyip ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanların üzerine eti ilave edin ve etin her yanı altınımsı kahverengi oluncaya kadar yine karıştırarak kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis yaparken kalan yoğurdu çırpıp üzerine gezdirin ve yanında haşlanmış pirinç ve Elma veya Mango Chutney ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|