Temizlenip yıkanmış 600 gr patatesi haşlayıp kabuklarıyla ezin 30 gr tereyağı, 30 ml krema ve tuz ekleyip yarın 8 kalem pirzolanın üstlerindeki yağları ve sert parçaları temizleyin Tavada sadece yüzeyleri renk alacak kadar pişirin 250°C'lik fırında 15-20 dakika pişirin 1 diş sarımsağı ezin, 1/2 limonun suyunu sıkın Hardal, 20 ml sirke, sarmısak ve 1 yumurta sarısını çırpın 30 ml incecik akıtarak ekleyin Limonun suyunu ilave edip sosu hazırlayın Servis tabağına püreyi koyun Üstüne pirzolaları yerleştirin Kekik ve sosla beraber servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.