![]() |
Kavurma Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavurma Nasıl YapılırKavurma Nasıl yapılır Lokum gibi yenebilecek kavurma yapmak gayet basit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler Lazım bir kilo kavurmalık kuşbaşı et bir kaşık zeytinyağ karabiber, kekik tuz Yapılması tencerede yağı ısıtın, üzerine eti ilave edin karıştırın, et suyunu salmaya başlayınca tencere kapağını kapayın tencereden buhar çıkmaya başladıktan sonra ara sıra tencereyi karıştırın, etin suyunu kontrol edin su azaldığında etin yüzeyini geçmeyecek şekilde kaynar su ilave edin ve 1 ![]() ![]() tuzunu karar hale getirin, karabiber ve kekik ilavesiyle gönlünüzce servis edin ![]() Tarif bizden yapması sizden, hadi kolay gelsin ![]() Sultan |
![]() |
![]() |
|