![]() |
Etli Tas Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Tas Kebabı TarifiEtli Tas Kebabı Tarifi Tas Kebabı Tarifi Malzeme Listesi 700 Gr ![]() 1 Soğan 3 Diş Sarımsak 2 Defne Yaprağı 1 Tatlı Kaşığı Un 2 Çorba Kaşığı Domates Salçası 1 Tatlı Kaşığı Tane Karabiber 1 Patates Su Tuz Pilavı İçin: 4 Su Bardak Pirinç 2 Çorba Kaşığı Tereyağı Sıvıyağ 1 Su Bardak Et Suyu Tuz Su Hazırlanışı: Tencerenin içerisine suyu koyuyoruz ![]() ![]() ![]() Köpüğü çıkıpta ortada toplandıktan sonra tencereyi ocağın üzerinden alıyoruz ![]() ![]() ![]() Üzerine ince doğranan soğan ve sarımsağı ilave ederek kavuruyoruz ![]() ![]() ![]() Kaynamadan etleri ilave ediyoruz ![]() ![]() ![]() Geniş bir tencereyle tasın ağzını kapatarak tası tencerenin içinde ters çeviriyoruz ![]() ![]() ![]() Et suyu, tuzu ve sıvıyağı döküyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesi soyup küp küp şeklinde doğruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesi de etin üzerine döküp servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|