Piliç Avcı Kebabı Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Piliç Avcı Kebabı TarifiPiliç Avcı Kebabı Malzemeler - 2,5 çorba kaşığı margarin - 1 su bardağı şehriye - 1 tatlı kaşığı salça - 3,5 su bardağı etsuyu - Yarım tatlı kaşığı tuz - Sosu İçin: - 1 çorba kaşığı margarin 1 - çorba kaşığı ince kıyılmış soğan - Yarım su bardağı dilimlenmiş mantar - 3 adet domates - 1 adet kuşbaşı piliç eti - Yarım su bardağı bezelye - Karabiber,tuz Süre:25 dk - 5 Kişilik Yapılışı Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun Domates salçasını ve etsuyunu ilave edin Karıştırıp, tuzunu ayarlayın Servis tabağına yayın Sosu için, yağı eritin Soğanları kavurun Pilici ilave edip, birkaç dakika daha kavurun Tuz, karabiber, dilimlenmiş domates ve mantarı da ilave edip 5-10 dakika pişirin Şehriyenin üzerine yayın Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın |
|