![]() |
Bröton Usulü Pisi Balığı Tarifi ( Fransa ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bröton Usulü Pisi Balığı Tarifi ( Fransa )Bröton Usulü Pisi Balığı Tarifi ( Fransa ) Bröton Usulü Pisi Balığı 4 pisi balığı (her biri yaklaşık 350 gr ![]() 50 gr ![]() 1 çorba kaşığı sıvıyağ 40 gr ![]() 1 çorba kaşığı kapari 1/2 demet maydanoz 1/2 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Balıkları temizleyip başlarını atın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tavada tereyağını eritin ve içine bir parça tuz ekleyin, kaparileri, limon suyunu ve kıyılmış maydanozları ekleyip birlikte karıştırarak biraz pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|