![]() |
Beşamelli Tavuk Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamelli Tavuk TarifiBeşamelli Tavuk Tarifi 3 Adet Kemikli Tavuk Kalçası 4 Çorba Kaşığı Un 125 Gr ![]() 1 Çorba Kaşığı Ayçiçek Yağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber veya beyaz biber 1 Lt ![]() 150 Gr ![]() 100 Gr ![]() 1 Adet Havuç 1 Adet Soğan Tavukları 1 soğan ve 1 tatlı kaşığı tuz koyarak tavukların üzerine çıkacak kadar su ile haşlayalım ve küçük parçalara ayıralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|