![]() |
Düğün Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düğün Eti Tarifikg ![]() 2 iri soğan 3 kaşık yağ 2 iri domates (yada 1 kaşık salça) 1 kahve kaşığı yenibahar 1 kahve fincanı tarçın biraz karanfil tuz 2 domates Koyun etini 3 kaşık yağda çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Düğün Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düğün Eti TarifiDüğün Eti Tarifi MALZEME 1 kilo koyun eti 6 kaşık yağ 3 adet domates 5 adet patates 3 adet soğan 4 bardak su kırmızı biber tuz HAZIRLANIŞI Yağ bir tencereye konup kızdırılıp, etler iri parçalara ayrılır ve içine atılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Düğün Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düğün Eti TarifiDüğün Eti Tarifi 1 kilo kuşbaşı koyun eti 3 kaşık tereyağı veya margarin 2 baş soğan 4 domates Yenibahar Tarçın Karanfil Tuz Karabiber Bir tencerede üç kaşık tereyağını kızdırır içine etleri atarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|