Dana veya koyun etinden kalın parçalar alınız Bunları tuzlayıp biberleyip ateşte kaynamakta olan et suyunun içine atınız Bir çeyrek saat kadar kaynatınız Ondan sonra et parçalarını kaynamakta olan et suyundan çıkarınız Bir tepsiye dizerek kapağını kapayınız Bu tepsiyi, kızgın külde altı ve üstü kızarıncaya dek bırakınız Kızarınca sıcak sıcak sofraya getiriniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.