![]() |
Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18Orta yasli bir çift,doktora gitmisler ![]() ![]() "Sevisirken bizi izler misiniz?" Doktor saskin saskin bakmis ![]() ![]() Tip adami olarak yardim etmek zorunda ![]() "Peki" demis ![]() ![]() Doktor izlemis ve teshisi bildirmis: "Ikiniz de gayet sagliklisiniz ![]() ![]() ![]() Merak edecek birsey yok ![]() ![]() ![]() Ertesi hafta çift yine gelmis doktora sevisirken bizi izle diye ![]() Gene izlemis doktor ![]() ![]() ![]() Her hafta çift randevu aliyor,geliyor,sevisiyor ![]() Parayi ödüyor,çikip gidiyor ![]() Bir türlü bir sey bulamayan doktor sonunda dayanamamis ![]() ''Bana biraz yardimci olun ![]() Adam cevap vermis: ''Herhangi bir sıkıntımız yok ![]() ![]() Bu kadin evli ![]() ![]() ![]() Benim evime de gidemiyoruz ![]() Hilton geceye 178 dolar istiyor ![]() Sheraton 182 dolar ![]() Buraya ise sadece 100 milyon ödüyoruz ![]() Üstelik SAGLIK SIGORTAMIZ bu 100 milyonun 85 milyonunu bize fatura karsiligi geri ödüyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18inanmıyorum ya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18Hiç aklımama gelmemişti böyle bir şey Çok güldüm ya süper fikir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18kırmızıyhada katılıyorum yani |
![]() |
![]() |