Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütYAŞLI HOROZDAN 19 ÖĞÜT 1 Bir gun icinde ne kadar seks yapmis olursan ol, yeni bir teklif aldiginda yine kabul et![]() ![]() Cunku alacagin her teklifin son teklif olma ihtimali vardir![]() 2 Bir sihirbazin elindeki cubugun uzunlugu degil, o cubukla ne numaralar yapabildigi onemlidir![]() 3 Seks, kar gibidir Icine ne kadar gomulucegini onceden bilemezsin, ne kadar surecegini de![]() ![]() ![]() 4 Bakireligin tedavisi vardir![]() 5 Erkegi seyinden yakalarsan, kalbi ve akli da pesinden gelir![]() 6 Seksin ilaci daha fazla sekstir![]() 7 Yakisikli prensi bulmanin yolu, bir suru cirkin kurbaga opmekten gecer![]() 8 Hayatta seksten daha iyi seyler vardir, seksten daha kotu seyler de vardir, ama seks gibi bir sey daha yoktur![]() ![]() ![]() 9 Ask bir kimya olayidir, seks bir fizik olayi![]() ![]() ![]() 10 Kadin sahip olabilecegi erkegi asla unutmaz![]() ![]() ![]() Erkek ise sahip olamadigi kadini![]() ![]() ![]() 11 Evdeki bir erkek sokaktaki 2 taneye bedeldir![]() 12 Bir kadinin bir erkekte ilk vuruldugu ozellikler, yillar sonra onda en sinir olacaklaridir![]() ![]() ![]() 13 Cinsel cazibe %50 sende olan hersey + %50baskalarinin sende oldugunu sandigi herseydir14 Seks kalitimsaldir![]() ![]() Ananla baban hic yapmamislarsa senin de yapma sansin olamaz![]() 15 Arkadasini sev, ama esine yakalanma !16 Ask, hayal gucunun zekaya ustunluk saglamasidir![]() 17 iki tur kadinla asla tartisma: - Yorgun, - Dinlenmis![]() 18 Bir erkek her kadinla mutlu olabilir, yeter ki asik olmasin![]() 19 Konu "asik olmak"sa bir bilgeyle bir aptal arasinda hicbir fark yoktur
|
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütGüzel öğütler Dikkate alıırm
|
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütyesim434´isimli üyeden Alıntı 5 Erkegi seyinden yakalarsan, kalbi ve akli da pesinden gelir![]() 8 Hayatta seksten daha iyi seyler vardir, seksten daha kotu seyler de vardir, ama seks gibi bir sey daha yoktur![]() ![]() ![]() 10 Kadin sahip olabilecegi erkegi asla unutmaz![]() ![]() ![]() Erkek ise sahip olamadigi kadini![]() ![]() ![]() 13 Cinsel cazibe %50 sende olan hersey + %50baskalarinin sende oldugunu sandigi herseydirÖzellikle bunlara bayıldım |
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt)))))))))) benimde ilgimi cekti bende paylastimm )))))))))))) yoksa bu bölum bana uzak bir bölum |
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütBenim de arada katılmadıklarım var ama genel olarak olay mükemmel anlatılmış Bizi bu konularda engin bilgi sahibi yapan bu yazı için REP+ |
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütbenimde hosuma gitti yaşlı horozun sözleri ilgimi çekti
|
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütyesim sen var yaaaaa sennnnnnnnnnn |
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütilayda´isimli üyeden Alıntı 18 Bir erkek her kadinla mutlu olabilir, yeter ki asik olmasin![]() Tuttum bu çümleyi ![]() ![]() ![]()
|
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütBaya gündem oluşmuş konu hakkında alıntı yapmadım gerekli yerler alınmış zaten |
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt)) aylar sonra yine okumak kismet oldu |
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütKendi adıma okumamakla birşey kaybetmezdim,okumakla birşey kazanmadığım gibi
|
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğütheee ya işte şöleee gerçekçi bir yazı okudum ya Yakisikli prensi bulmanin yolu, bir suru cirkin kurbaga opmekten gecer ![]() Arkadasini sev, ama esine yakalanma ! Bir erkek her kadinla mutlu olabilir, yeter ki asik olmasin ![]() diğerleri bariz şeyler iiy geceler
|
|
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlı Horozdan 19 ÖğütÖğütler süpermiş Ben bunlara daha çok güldüm ama kimi yerlerde doğru valla |
|
|
|