![]() |
Warcraft Girişde Takılıp Kalıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp Kalıyorarkadaşlar merhaba Warcraft Frozen Throne bilgisayarıma yükledim oyunu açdığımda ise donup kalıyor Daha once bilgisayarım vistaydı ve Warcraftı sorunsuz oynuyordum sonra xp yaptım tekrar warcraft yukleyınce gene takıldı sureklı denedım en sonunda takılmamaya basladı takıılınca her seferinde bilgisayarıma reset atmak zorunda kalıyordum sonra bir tür sebepden dolayı sildim ve bugün gene yukledım oyunu gene takılıyor yardımlarınızı beklıyorum Toshıba Satallıte kullanıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp KalıyorBirazdan Oyundan Anlayan Arkadaşlar Cevap Yazacaktır , Konuda Kalın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp KalıyorTamam Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp Kalıyorbilgisayar oyunu kaldırmadından olabilir daha önce warcraft oynamadım ama varsa oyun ayarlarından ekran ayarlarını düşürüp deneyin birde high ise low yapın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp Kalıyortamam tesekkürler denicem ama anlamadıgım sey call of duty 5 i veya 6 yi kaldıran pc warcraft ı nasıl kaldıramıyor ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp KalıyorOyun Ayarlarından Ekran Ayarlarını Düşürüp Deneyin Birde High İse Low Yapın Dangerus Arkadaşımızın Dediği Gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp Kalıyoranlatamadım sanırım sorunumu bakın oyuna giriyorum Sıngle player multı player optıons bolumune tıklanmadan donuyor ne oyundan cıkabılıyorum nede baska bırsey acaba oyundamı sorun var aldıgım versıyonlar aynı ama aldıgım yerde aynı bırde oyun korsan o yüzden olabılırmı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp Kalıyorbunu daha önce başdan belirtmediniz için sorununuzu anlatamadınız korsan oyunlar sınırlıdır oyunu oynamassınız korsan oyunlarda oynarsınız kısıtlı bir süre tam sürümünü satın aldıktan sonra böle bir sorun ile karşılaşacınzı sanmıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp KalıyorUmarım Olur Yardımlarınız için Teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp KalıyorBu sorunun korsandan oluşması helede vistada çalışıp xp de çalışmaması pek mantıklı değilvista kurarken tamamen makineyi temizledinizmi yani temiz bir format attınızmı? Mesela win7 işletim sistemine geçerken eski işletim sistemini silmiyor sadece kayıtlıyor geri dönebilmemiz için ve eski dosyalar system32 de durmaya devame diyor buda sıkıntı yaratıyorXp ye geçtikten sonra warcrafttan önce hiç br oyun oynayabildinizmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp Kalıyortabiki xp ye gectikten sonra bir çok oyun oynadım middle earth butun versıyonları left 4 dead gibi bir çok oyun oynadım evet düzgün bir format attırdım kesınlıkle laptop u alırken vistaydı ne kadar warcraft çalıstırsada halıyle oyunlar hakkında sorun yasıyordum anlıcagınız gibi vistanın saçmalıklarını yasıyordum sonra dusundum ve en saglıklısı xp olacağına karar verdim formatıda microsoft sirketinde calısan birine yaptırdım frmacil sayfa 2iki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp KalıyorDiğer oyunları akıcı oynuyor ve sadece Wow da donuyorsa söylenecek pek fazla birşey yokMadem formatı microsoftta çalışan birine attırdınız telefonu yada yeri belliyse sorun rahatlıkla cevaplayacaktır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warcraft Girişde Takılıp KalıyorÇok Teşekkür ederim arkadaşım genede saol çok yardımcı oldun |
![]() |
![]() |
|