Binay İçin Güç 4Story |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Binay İçin Güç 4StoryBinay için Güç 4Story Görev veren: Prenses Marlone Meridian Seviye Aralığı: Görev Hedefi Binay'da bulunan sakin köye geri dön ve Rosleil ile konus ![]() Tanımlama Prenses Marlone Meridian: Simdi oyun sirasi Siyah Sövalye Birligi ile Binay'a geri dön ve ülkeyi tekrar huzura kavusturabilmek için Rose Ordusu ile güçlerini birlestir Bu sirada Beyaz Birlik yardimi ile bilgi toparla![]() [Oyuncu İsmi]: Prenses, askerelere saygi göstermelisiniz ![]() Prenses Marlone Meridian: Aslinda Derionlularin ne yaptiklariyla ilgilenmiyorum, oldukça zararsizlar Ancak birisine meydan okurlarsa kabul etmekten baska sans kalmiyor Bu meydan okumalar sirasinda su ana kadar hiç kaybetmedim, ayrica [Oyuncu İsmi] gizli silahim olarak sen varsin (Marlone sana çok güvendigini belli ederek yüzüne bakiyor )Görev Ödülü Tecrübe: 637EP 1328Sonuç Metini Kapiron, Rotbin ![]() ![]() Hizmetinize tesekkürler Bu yetenekler, bu dayanma gücü sizde oldugu sürece sizi her yerde takdir ederler![]() Prenses, söyleyin bana, Binay'in yeniden insaasi için göreve dahil olmali miyim? Yani beni affedip, cezalandirmayacak misiniz? ( Rosleil çantasini alip seviniyor) 4Story |
|
|
|