![]() |
Uefa Euro 2008 (Pc) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uefa Euro 2008 (Pc)EA Sports’ un futbol serisinin son halkasında işte karşımızda UEFA Euro 2008 ![]() EA Sports, FIFA‘08 e nazaran bu oyunda oyun anlayışımızı birkaç adım daha ileriye götürüyor ![]() Oyunda Avrupa şampiyonasına katılmak için 52 takım mücadele vermekte ![]() ![]() ![]() CAPTAIN YOUR COUNTRY: Bu modda siz ve 2 arkadaşınız yapay zekaya karşı mücadele verebiliyorsunuz ![]() ![]() ![]() Maç boyunca hareketlerimiz oldukça önem taşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() STORY OF QUALIFYING: Bu modda ise Avrupa şampiyonasında oynanmış olan maçları tekrar oynama şansına sahibiz ![]() ![]() ![]() ![]() Grafiklere gelince; diğer serilerden çok fazla bir fark bekleyenler için üzücü bir haberim var ![]() ![]() ![]() ![]() Bu üzücü haberin ardından sizi sevindirebilecek bir haber ![]() ![]() ![]() ![]() Benim ise en beğendiğim yer teknik direktörlerin görüntülenmesi ![]() ![]() ![]() Kırmızıı Beyaaz!! " EA Sports ‘ un yapmış olduğu bu tür oyunların en çok eleştrildiği tarafa geldi sıra ![]() Oynanabirlik ; son seride (FIFA '08) bu konuda önemli adımlar atılsada bu son oyunda pek iç açıcı şeyler söyleyemiyorum ![]() ![]() ![]() Son olarak ise ; ek özelliklerden biride interaktif gol sevinçleri ![]() Sonuç olarak iyi vakit geçirebileceğiniz bir oyun diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " O kupa bizim olacak " |
![]() |
![]() |
|