Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oyunu, rignroll

Rig'n'roll Oyunu

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rig'n'roll Oyunu

Belki siz ismini ilk kez duyuyor olabilirsiniz, ancak bu oyun tam 5 yıldır yayınlanmayı bekliyor

Oyunun adı, Rig’n'Roll Bir Rus yapımı ve 1C Company tarafından üretiliyor Bir tır simülasyonu olan Rig’n'Roll, bundan yıllar önce yapılmaya başlandı Her yılın Ocak aylarında sitelerini güncelleyen Rig’n'Roll ekibi, yeni yılımızı kutlamayı ihmal etmiyorlar Ancak gel gelelim oyunun ne olduğuna?

Oyunun ne olduğunu oyuncular bilmiyor En azından gerçek nedenini Oyuncuların sorusuna yanıt bile vermekten kaçınan üretici ekip, oyunun halen testte olduğunu dile getiriyorlar Oysa ki beta testine başlama haberini verdikleri ilk günden bugüne 1 yıl geçti Bu bir yıl içerisinde bir oyun daha yapılabilir miydi?

Oyunun beta aşamasında olmasından bu yana 1 yıl geçtiğini söylemiştim Bu bir yıl içerisinde “18 Wheels Of Steel” oyunlarıyla tanıdığımız SCSSoft tam iki oyun birden çıkardı

Gelgelelim sonuca Halen oyun beta aşamasında ve oyuncular tarafından bekleniyor Oyunu bekleyen oyuncular arasında sürekli dolaşan bir sözle bitireyim yazıyı;

“Oyun çıkmadan eskidi

RignRoll resmi web sitesihttp://rignrollcom

Üretici web sitesihttp://www1cpublishingeu/

Şu an bende olan bi oyun ama gerçekten haritasının büyüklüğü bildiğimiz gta san andreasın haritasının 3-4 katı oyunda herşey yapabiliyoruzHerşey derken otelde uyuyabiliyoruz kendimiz benzin alıyoruz restaurant a giriyoruz gerçekten çok güzel bi oyun ben hepinize tavsiye ederim ama 18 wheels of steel bence kat kat daha iyi

Alıntı Yaparak Cevapla

Rig'n'roll Oyunu

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rig'n'roll Oyunu

konu uygun bölüme kaydırılmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Rig'n'roll Oyunu

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Rig'n'roll Oyunu

Teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Rig'n'roll Oyunu

Eski 10-25-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Rig'n'roll Oyunu

mrb arkadaslar ben bu oyuna yenı basladım fakat ufak bır sorun var yuk almak ıstedıgımde you need to establısh a branch on thıs area to take orders gıbısınden bır yazı karsıma gelıo pekı ben bu subeyı nasıl kurucam bana yardm edrmısnz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com