![]() |
2010 Nasıl Geçecek? Barış Var Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() 2010 Nasıl Geçecek? Barış Var Mı?Cezayir'de deprem ve tsunami olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazar Denizi'nde patlamalar ve buna bağlı olarak petrol fiyatlarında astronomik yükselişler ![]() ![]() ![]() Ekonomik krizin hızla büyümesi ve elektronik bankacılığın çöküşü ![]() ![]() ![]() İngiltere Kraliçesi ölecek ve Prens Charles kral olacak ![]() ![]() ![]() Kuzey Irak'ta iç savaş ![]() ![]() ![]() ABD'ye kimyasal terör saldırısı ![]() ![]() ![]() Güney Afrika'da iç savaş ![]() ![]() ![]() Rusya'nın desteğiyle Türkiye'ye yönelik Kürt saldırısı, Rusya'da Tatar isyanı ![]() ![]() ![]() Kabala inancı ve öğretisi yayılacak, çok tanınmış insanlar bu inanca katılacak ![]() ![]() ![]() Obama değil Hillary Clinton güçlenecek ![]() ![]() ![]() *** Tamam! Tamam! Endişelenmeyin! Geçti, gitti! Çünkü bu kehanetler önümüzdeki yıla ait değil ![]() 2008'in son günlerinde başta Hürriyet olmak üzere birçok gazetede ve internet sitelerinde yayınlanan 2009'a dair astrolojik kehanetler bunlar ![]() Birçok ünlü astrologun 2009 yıldız haritasına bakıp çıkardıkları sonuçlar mı desek yoksa ![]() ![]() ![]() Öyle oturmuş çalışmışlar üzerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Tutmuş mu tahminler, tutmamış! Ama herhalde o günlerde bunları okuyanlar epey heyecanlanmıştır ![]() *** Bunlar bir şey değil yine de ![]() ![]() ![]() Oturdum, internetten astrologların bütün 2009 kehanetlerini çıkardım ![]() İtiraf ediyorum, epey eğlendim ![]() Ama Türkiye üzerine fal açanlar şu "kozmik oda aramaları"nı veya "kafes planı tutuklamaları"nı görmüşler mi mesela, diye sorarsanız ![]() ![]() ![]() Yok tabii ki! Şimdi çok açık bir şey var; horoskopmuş şuymuş buymuş hepsi bir yana ![]() ![]() ![]() Astrologlar da popüler trend okuyucuları gibi davranıyorlar ![]() Bir önceki yılda olup bitenlere göre konuşuyorlar ![]() Mesela 2008'te ekonomik kriz patladı ya ![]() ![]() ![]() Hepsi 2009'da bu krizin ciddi felaketlere yol açacağını düşünüp vermiş coşkuyu! *** Asıl diyeceğim şu ![]() ![]() ![]() İnsanoğlu hep iyilik güzellik istiyor gibi görünüyor ama yalan! Galiba gizliden gizliye felaket seviyor ![]() Ve korku bizi büyülüyor! Dürüst olup söyleyelim; "2009'da her şey harika olacak, barış gelecek" deselerdi, şöyle bir göz atıp geçerdik! Sorun da orada zaten ![]() ![]() ![]() Barışın geyiğine bile yüz vermiyoruz! Ne yazık! Haşmet Babaoğlu
![]() |
|