![]() |
Hazret-i Fatime Bint-i Kays (r.a.) |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Hazret-i Fatime Bint-i Kays (r.a.)Evinde Şûra Meclisi Toplanan
Hazret-i Fatime Bint-i Kays (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ilk evliliğini Ebû Amr Hafs İbni Muğîre ile yapmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma binti Kays (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma binti Kays (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boşanmış bir kadının kocasından nafaka almaya ve onun evinde oturmaya hakkı olmadığını bildirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma binti Kays (r ![]() Fâtıma binti Kays radıyallahu anhâ şöyle dedi: Nebî sallallahu aleyhi vesellem’e geldim ve: – Ebû Cehm ve Muâviye İbni Ebû Süfyan beni istiyorlar (ne dersiniz?) dedim ![]() Bunun üzerine Rasûlullah sallallahu aleyhi vesellem bana: “ – Muâviye malı olmayan fakirin biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fahr-i Kâinat (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resûl-i Ekrem (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki Cihan Güneşi efendimiz görüşlerini bu şekilde açıkladıktan sonra Fâtıma (r ![]() ![]() ![]() Fâtıma (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İslâm ne güzel din! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebu Cehm’in kadınları çok dövmesi de aile seâdeti noktasından önemli bir kusurdur ![]() ![]() ![]() Fâtıma binti Kays (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma binti Kays (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fâtıma (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbimiz bizleri şefaatlerine nâil eylesin ![]() Mustafa Eriş Altınoluk Dergisi
|