Hepimiz Mehmed'iz |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Hepimiz Mehmed'iz![]() Bu resmi siteden bir kardeşimiz yayınlamıştı O gece duygulandım hatta ağladım Ama benle başta site yöneticisi "KAPLAN" olmak üzere bir çok arkadaşın aynı duyguları paylaştığını görünce inanın çok mutlu oldum Yayınlayan arkadaşa ithaf ediyorum yazıyı![]() İyi bakın bu resme, ne görüyorsunuz? İlk bakışta yüreğiniz sızlıyor değil mi? Lime lime olmuş elbiseler, potinsiz iki ayak Hüzünlenin ama sakın acımayın, sakın ha! Sadece gurur duyun O gördüğünüz MEHMED'dir işte Hani ellerini kınalayıp, güle oynaya kutsal göreve yolladığımız Mehmed Hani o "ölürsem şehit, kalırsam gaziyim" inancındaki Mehmed Hani o bir dilim ekmeğini, bir yudum suyunu düşmanla paylaşan Mehmed'dir o Hani o bileğinin gücüyle girdiği toprağın bir salkım üzümünü alıp yerine bir kese altın bırakan Mehmed 'dir Hani o " açın çantasını görek nesi var, bir çift potinle bir de fesi var" dediğimiz Mehmed'dir, var mıymış potini ha var mıy mış?İyi bakın o resme, iyi bakın Onca yoklukta yüzlerde bir damla pişmanlık, bir damla yeis, bir damla hüzün var mı? Gördüğünüz sadece kutsal bir görevi yapmanın verdiği gurur ve asalettir![]() O resimdeki Mehmed, düşmanlarının çocuklarını uyutmak için ismini andığı Mehmed'dir O Mehmed çağ değiştiren Mehmed'dir O Mehmed bir kaç dakika sonra şahadet şerbetini içeceğini bildiği halde tereddütsüz siperinden çıkan Mehmed'dir O mehmed " savaşmak değil ölmek emredilen" Mehmed'dir O mehmed biz sıcak yataklarımızda huzur içinde uyuyalım diye -40 derece soğukta vatanı bekleyen, düşmanı kahreden Mehmed'dir![]() O Mehmed; "Bu, taşındır" diyerek Kâ'be'yi diksem başına; Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına; Uzanırken, gece mehtâbı getirsem yanına, Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana ![]() ![]() ![]() Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana "diyeceğimiz Mehmed'dir
|
|
|
|
#2 |
|
virüs
|
Hocam gerçekten teşekkür ederim en azından bizler de bu bilinçle yetiştirilip bu bilinçle yaşamaya çalışıyoruz Milletçe Cumhuriyet'imize ilelebet sahip olacağız Elinize emeğinize sağlık
|
|
|
|
#4 |
|
[KAPLAN]
|
Şehitlerimiz rahat değilken , biz nasıl olabiliriz ! ![]() ![]() Onlar savaşa giderken geri dönmeyi düşünmediler Şu an bizlerde yanlışa doğru gidilen yolda, geri dönmeyi düşünmüyoruz Vakit geç olmadan bırakalım ona buna yaranmaya çalışmayı ! Kişi önce kendi milletine faydalı olmalı, kendi ülkesinin menfaatlerini düşünmeli Şehitlerimizin birçoğu kefensiz yatarken, bazıları ülkesini satıp ödüller alma peşinde koşuyor![]() ![]() Tarihimizi saptırmaya çalışıyorlar, aldanmayın ! Önce kendinize sonra milletinize inanın![]() ![]() Bildiklerinizi anlatmaktan kaçınmayın![]() ![]() " Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet, Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl! " Konunun, okuyan herkezi duygulandıracağına şüphem yoktur ![]() ![]() Maneviyâtın öneminin azaldığı şu günlerde, bize bazı şeyleri tekrar tekrar hatırlatma fırsatını sunduğun için teşekkürler Ergenekon
|
|
|
|
#6 |
|
tatia27
|
bu resim çok etkiler her gördüğümde beni ![]() ![]() çok hoş bi konu ergenekon
|
#7 |
|
safran
|
![]() Neden öyle diyorsunuz ki; MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ERİŞECEKTİK YA ONUN İÇİN SATIŞ SÖZLEŞMESİ GEREKİYORMUŞ AĞALAR ÖYLE DİYO
|
|
|
|
#8 | |
|
Ergenekon
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
angelesdream
|
bu resmi ilk olarak lise müdüremiz, Çanakkale Zaferi kutlamarında tüm okulumuza göstermişti o esnada çok duygulanmıştım fakat şimdi birde yazdığın yazıyla okuyunca insanın daha bir damarı kabarıyor vatanımıza sahip çıkalım!çok güzel bir paylaşımdı eline sağlık ergenekon
|
|
|
|