Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dead, ister, kendiniz, left, misiniz, şekillendirmek

Left 4 Dead İ Kendiniz Şekillendirmek İster Misiniz

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Left 4 Dead İ Kendiniz Şekillendirmek İster Misiniz

Left 4 Dead’i çok seviyor ve kendinize “Ben olsam şöyle bir harita tasarlardım, Zoey’i sarışın yapardım, oyuna şu özelliklere sahip bir silah eklerdim” gibi cümleler söyleyecek kadar güveniyor musunuz?

O halde Valve’in duyurduğu ve henüz beta aşamasındaki yazılım geliştirme kiti tam size göre! Left 4 Dead’in PC sürümüne sahip kullanıcıların Steam aracılığıyla ücretsiz indirebilecekleri kit sayesinde, oyunu geliştiren ekibin kullandığı bütün materyaller herkesin kullanımına açılıyor Bu kit ile oyuncular, kendi istek ve zevkleri doğrultusunda haritalar, karakter görünümleri, üç boyutlu modeller, ses efektleri, müzikler ve daha birçok şey yaratabilecekler

Birkaç hafta sonra, oyuncuların hayal güçleri sonucu ortaya çıkan haritalar, yayınlanacak bir yama sayesinde tüm Left 4 Dead severlerin beğenisine sunulacak Bu güzel uygulamada siz de yer almak istiyorsanız buraya tıklayarak kaydınızı yaptırabilirsiniz

Son olarak Valve, oluşturduğunuz yeni haritaları nasıl kendisine ulaştıracağınızla ilgili yeni bilgiler açıklanacağını söylüyor ve herkese başarılar diliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com