![]() |
Yapar mısın ? / Yapmaz mısın ? |
![]() |
![]() |
#1 |
SinsiBekçi
|
Yapar mısın ? / Yapmaz mısın ?arkadaşlar katılım olursa şahane bi oyun mesela ben alttaki kişiye bişi soruyom 50 ytl versem ayağımı yıkarmısın vs ![]() ![]() ![]() başlıorum alttaki sana 10 ytl versem taksimde limon satarmısın ??? hadi bakalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kara_gozlu
|
![]() HAYIR :) sana 100 ytl versem trafiğin en yoğun olduğu satte bursa atatürk caddesine yolu trafiğe kapatıp büyük harflerle cadde ortasına en sevdiğin insanın ismini yazar mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Hiç bi kız bana bunu yaptıramaz ![]() ![]() ![]() Aldatıldığını biliyor olsan da yine aynı kişiyi sevmeye devam eder misin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kara_gozlu
|
![]() çok seviyorsam evet birini seviyosun ama karşılığını almıyosun ama bi başkası da seni çok seviyo yine de seni sevmeyenin peşinden gider misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[KAPLAN]
|
![]() Başıma biraz benzeri geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayatta çok sevdiğin biri için canını feda eder misin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SinsiBekçi
|
![]() eğer sevdiğim kişiyse hiç tereddüt etmeden giderim sana 1000 ytl versem istediğim kişiyle evlenirmisin?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kara_gozlu
|
![]() evet ederim ama gerçekten buna değiyorsa ![]() ![]() ![]() sevgilin için en yakın arkadaşından vazgeçer misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SinsiBekçi
|
![]() dostum dan vaz geçmem sana 50 milyon versem kızlaın karşısında ayakkabımı boyarmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kara_gozlu
|
![]() asla yapmam :) sana ömrünün sonuna yetecek kadar maddi şeyler verseler tüm geçmişindekileri hayatından bi kelemde siler misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
hasanovic61
|
![]() para uğruna geçmişimi asla silmem ![]() ![]() ![]() farzet ki kankanla aynı kıza aşık oldun sen bılıyosun ama kankan senın o kıza aşık oldugunu bılmıyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
RaHaTSiZ
|
![]() kanka ayagı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana 10 ytl versem ıcıne balgam attıgım suyu ıcer mısın ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
aisha
|
![]() ıyyy iğrençsin kesinlikle hayır çok sevdiğin bi kız onun tuttuğu takımın formasını giyip şehrin en kalabalık yerinde o formayla gezdiğin taktirde çıkmak teklifini kabul edeceğini söylese dediğini yapar mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
karizma_20
|
![]() asla yapmam cunku ben kendim trabzonsporluyum baska takımın formasını giymem onunda giymesini istemem herkes takım tutmakta özgür bi kız için asla yapmam işin özü :)) NOT: Oyunun kuralları uymalısın ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
[KAPLAN]
|
![]() Sevdiğim kişi aileden biriyse olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak için öldürmek zorunda kalsan ! Öldürür müsün ? Ecelini mi beklersin ? |
![]() |
![]() |
|