Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
10-16-2008 | #1 |
dejavu2009
|
Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)Dünyanın en kısa isimli şehri Norveçte "A" şehri en uzun ve en kısa at bir arada - siz onun boyuna bakmayın Bahse girerim ki beni geçemez Fransanın atom bombası deneyi "oluşan panda resmi" beslenen bir ayı - tam ağzıma layık dedikleri bu herhalde sudan yeni çıkmış bir fil - su beni kesmedi :) kapışan iki aslan su içen bir kuş - Tek rakibim THY motoru Aslında ben ondan daha iyi dönüyorum yelkenli! ama biraz tuhaf dimi? yeni zellanda daki en uzun isim - Allahtan böyle bir isim kullanmıyoruz Okulda yüz defa isim yazma cezası aldığımızı düşünemiyorum öğretmen kızarsa kötü olur -Taumata çok konuşuyorsun evladım ismini yüz defa yaz bakayım - Ama öğretmenim! - Aması maması yok başla
10-19-2008 | #2 |
dejavu2009
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
10-25-2008 | #3 |
dejavu2009
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)mükemmel erkeği bekyen kadın Sanırım daha uzun bir süre bekleyecek Dikkat etmezsen böyle olur!!! " Abi çok acil işm vardı ya! Birden önüme çıktı bu otobüs" |
10-25-2008 | #4 |
dejavu2009
|
10-25-2008 | #5 |
dejavu2009
|
10-25-2008 | #6 |
dejavu2009
|
10-25-2008 | #7 |
su perisi
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)Harika resimler, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler |
10-25-2008 | #8 |
inci_tanesi
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)tşkrlr gerçekten güzeller
10-25-2008 | #9 |
dejavu2009
|
10-25-2008 | #10 |
dejavu2009
|
10-25-2008 | #11 |
inci_tanesi
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)yine birbirinden güzel paylaşımların içn teşekkür ederim |
10-25-2008 | #12 |
dejavu2009
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)ben teşekkür ederim inci tanesi gerçektende bir hiçmiş peki benim ki,m olduğumu biliyormusunuz? zeytin_23: hadi at artık tarlanin_agasi: tamam atıyorum " salih_kirmizi_traktor " okey atti sari_memed: lan salih yine attin okeyi :) TEKNOLOJİ BÖYLE BİRŞEY OLSA GEREK KAHVE ADABI VE TADI BAŞKADIR |
10-25-2008 | #13 |
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)En sondaki resim çok hoşuma gitti ama bazı resimler karikatürler bölümünde yayınlanmıştı biraz dikkat rica ediyorum tekrar tşkler |
10-26-2008 | #14 | |
dejavu2009
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)Alıntı:
haklısın Sudenaz Ama bütün resimlere bakmak haftaları alır bunu kendime mazeret olarak görmüyorum ayrıca yorumumu katıyorum bunu bir yenilik olarak görebilirsiniz dimi? -----Hey nereye bakıyorsun ---- biraz sonra kamyonu sollayacağım Önden araba geliyor mu ona bakıyorum Bıktık gol atmaktan yahu! biraz kendimize bakalım cadılar menkul kıymetler borsası Hi hitler, Örtmenim benim bir fikrim var yerim ulen hepinizi daha karpuz kesiciydik |
|
11-16-2008 | #15 |
dejavu2009
|
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)Utanmadan öpüyor kızı - Hey burada kız arkadaşı olmayan erkeklerde var Alooo sana diyorum - Ne küçük bir burunmuş bu yahu - Kardeşim çek elini ordan Kırarım o parmağı sonra -Nereye Gidiyorsunuz bakayım - Aneee sende kimsin be! çok yoruldum yahu dağa tırmanmaktan bıktık yahu çok değerli bişi bu Deniz bitti - sahibim bir gün beni öldürecek Bana ne kardeşim sana beddua ediyorsa Niye ben cefasını çekeyim Akşam bizim kümeste çakırkeyf olacağız Bütün tavuklarla eğleneceğiz -Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sakın vurma o topa pis mahluk -heh heh he şimdi görürsün sen - sen benim annem olamazsın dimi? - senin annen bir melekti yavrum - bu yüzdenmi beni sana bıraktı - Hmmm mevduat hesaplarına çok fazla cari açık var Beklediğim spekülasyonlara hiç benzemiyor |
|